Cine suntem

SHAMROCK INN – este denumirea comercială a SC KOMOREBI SRL, persoana juridică de nationalițate romana, avand sediul social in Strada Arh. Ion Berindei nr.102A, judetul Iasi, avand numar de ordine in Registrul Comerțului J22/2927/2017, cod unic de înregistrare fiscala 38214230.

 

Prezenta politica are ca obiect informarea dumneavoastra asupra activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de SHAMROCK INN si se aplica tuturor prelucrarilor efectuate de noi, inclusiv interactiunii cu pagina noastra web www.shamrockinn.ro.   

Introducere

Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru noi, motiv pentru care o sa explicam in cele ce urmeaza, care sunt datele colectate de la dumneavoastra, cum vor fi folosite aceste date, scopul utilizarii acestora si care sunt drepturile dumneavoastra in acest context.

Compania noastră a depus toate diligentele in sensul alinierii prevederilor Regulamentului UE 2016/679 (GDPR), sub toate aspectele legale introduse în noua reglementare, cu respectarea principiilor referitoare la datele cu caracter personal.

Prin Date personale ne referim la orice informație care ne poate duce, direct sau indirect, la identificarea unei persoane. Sunt incluse in date personale: Numele, orice Numar de Identificare, orice informatii despre Localizare si orice alt identificator online, precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informatii primite prin cookie-uri.

În ceea ce priveste consimtamantul, in contextul colectarii si folosirii datelor dumneavoastra, ne-am asigurat cu privire la luarea tuturor masurilor tehnice pentru ca a ne oferi acordul/consimtamantul in deplina cunostinta de cauza, de la prima si pana la ultima interactiune cu site-ul www.shamrockinn.ro

Ce date personale colectam si de ce le colectam

Scopul nostru este de a respecta noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal. Asadar, va promitem ca siguranta datelor personale ale dumneavoastra este o prioritate pentru noi. Folosim aceste date pentru a vă oferi o experienta personalizata pe site-ul nostru, cu privire la serviciile noastre si utilizarea paginii noastre web, promovarea produselor pe platformele folosite (Facebook si Google).

Deoarece dorim sa va oferim o privire de ansamblu asupra detaliilor, mai jos va vom enumera care sunt datele colectate. Consideram ca acest lucru ne va permite sa va furnizam informatiile intr-o forma transparenta, usor de inteles si usor accesibila intr-o limba clara si simpla.

Am grupat datele colectate in mai multe categorii, dupa cum am considerat ca informatiile sunt mai usor de inteles.

Datele cu caracter personal pe care le colectam la simpla vizita pe site-ul nostru

Cand accesati site-ul nostru, colectam urmatoarele date cu caracter personal:

  • Informatiile despre dispozitiv reprezinta: ID-ul dispozitivului, sistemul de operare si versiunea corespundzatoare sau alte indentificatoare ale dispozitivului;
  • Datele de conexiune reprezinta: Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzatoare.

Aceste informatii sunt colectate pentru a va afisa site-ul web vizitat. Ne rezumam doar la colectarea datelor necesare pentru a ne asigura ca respectam principiul minimizarii datelor.

Datele personale colectate cand vizitati site-ul nostru si completati formularul de contact/rezervare camera

Pentru a beneficia de ofertele de servicii oferite de Restaurant – Pensiune Shamrock Inn prin intermediul site-ului nostru, este necesara completarea datelor cu caracter personal pentru a ne comunica solicitarea dumneavoastra. Fara aceste informatii nu putem sa va transmitem raspunsuri/oferte la informatiile solicitate. De asemenea, ne sunt necesare datele dumneavoastra pentru finalizarea unei rezervari de camere in cadrul pensiunii.

Informatiile de baza pentru ambele situatii sunt:

  • datele de contact: nume si prenume, telefon, adresa de email si oras (doar pentru formularul de rezervare). Aceste date ne sunt necesare pentru personalizarea ofertei si pentru ca aceasta sa ajunga la dumneavoastra in cel mai sigur mod. De asemenea, pentru obtinerea unei rezervari in incinta pensiunii, avem nevoie de datele persoanei pentru confirmarea acesteia si completarea fisei de cazare.
  • informatii despre dispozitiv;
  • date de conexiune (ora, data si durata utlizarii paginii web);

Pentru a intelege si mai bine datele ce ne sunt necesare in scopul desfasurarii activitatii noastre si a da curs solicitarilor dumneavoastra, cu titlu de exemplu, mai jos descriem datele necesare cu explicatiile aferente:

  • date pentru identificarea dumneavoastra: nume, prenume;
  • date de contact: numar de telefon, adresa de email;
  • date primite sau colectate cu ocazia vizitelor in Restaurantului Shamrock Inn sau la evenimentele organizate de noi si/sau partenerii nostrii: pot include inregistrari video ale activitatilor desfasurate si accesului in aceste locatii;
  • date tehnice, inclusiv adresa IP: informatii despre accesul dumneavoastra pe pagina noastra web, in magazinul nostru online.

   In situatia in care doriti sa va angajati in cadrul Restaurantului Pensiune Shamrock Inn si sa faceti parte din echipa, vom prelucra acele date necesare in procesul de angajare, respectiv date de identificare (nume complet, sex, data nasterii), date de contact (numar de telefon, adresa de corspondenta si adresa de e-mail), precum si orice alte date pe care ni le aduceti la cunostinta prin CV-urile pe care ni le furnizati prin depunere sau transmitere in format fizic la sediul nostru si/sau electronic prin e-mail.

Care este scopul in care va prelucram datele si care sunt temeiurile juridice ale acestor prelucrari

  1. Formular rezervare:

datele prelucrate: nume si prenume, adresa de email, oras. Prelucram toate datele personale pe care ni le puneti la dispozitie, precum si orice alte date care ne sunt necesare pentru rezervarea de camere in cadrul Pensiunii, cu respectarea prevederilor legislative HG 237/2001, cat si pentru alte activitati si actiuni derivate din incheierea si executarea contractului.

baza legala: Pentru a rezerva camere, avem nevoie de datele cu carater personal ce va apartin pentru interesul legitim.

  1. Formulare de contact:

date prelucrate: nume si prenume, adresa de email: Ne sunt necesare aceste date pentru ofertare, ca urmare a solicitarilor plasate pe site-ul nostru. Datele personale ne sunt necesare pentru personalizarea ofertei si pentru ca aceasta sa ajunga la dumneavoastra in cel mai sigur mod.

 baza legala: interes legitim

Am luat toate masurile tehnice pentru a nu fi obligat sa ne furnizati niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut că fara ele e imposibil sa va oferim raspunsuri solicitarilor dumneavoastra, fiind de asemenea posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora.

Nu trebuie să ne oferiti nici una informatiile personale, daca nu doriti. Insa, daca nu veti face acest lucru, e posibil să nu puteti obtine informatii cu privire la solicitarile dumneavoastra si nici nu putem confirma finalizarea unei rezervari de camere.

Analitice

Google Analitycs activează funcția de anonimizare a IP-ului. Informațiile generate de cookie-ul Google Analytics cu privire la utilizarea site-ului nostru de obicei sunt transmise și stocate de Google pe un server din SUA. Anonimizarea IP a fost activată pe site-urile noastre, astfel încât adresa IP a utilizatorilor Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state contractante ale Acordului privind Spațiul Economic European să fie scurtată în prealabil.

În numele furnizorului de website, Google va utiliza aceste informatii în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a website-ului, elaborarea de rapoarte privind activitatea website-ului pentru operatorii de site și furnizarea de alte servicii legate de activitatea website-ului și folosirea internetului de către furnizorul de website. Termenul de pastrare a datelor în sistemul analitics este de 26 luni.

Partajarea datelor dumneavoastra:

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dumneavoastra catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentială in acest proces.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.

De asemenea, anonimizam informatiile personale (astfel incat acestea sa nu va identifice) si sa le folosim in scopuri, inclusiv testarea sistemelor IT, cercetare, analiza datelor, imbunatatirea site-ului si a aplicatiei si dezvoltarea de noi produse si servicii.

In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru cu respectarea dispozitiilor legale aplicabile si cu adoptarea de masuri pentru protectia, integritatea si securizarea acestora.

Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, (cu titlu de exemplu: prestatori si furnizori de: servicii IT, management de baze de date sau contacte, contabilitate, organizatori de evenimente).

Cat timp  pastram datele dumneavoastra

Vom stoca datele dumneavoastră pentru o perioada de 2 ani de la ultima dumneavoastră interactiune cu comunicarile transmise sau le vom sterge daca vom considera ca aceste date nu ne mai sunt necesare.

Datele personale folosite in scopul ofertarii se vor arhiva pentru o perioada de 2 ani.

Ca regulă generală, vom sterge datele dumneavoastră personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau cand va retrageti consimțămantul în situația în care prelucrarea datelor dumneavoastră se intemeiază pe consimtamant. Reprezintă excepții de la această regulă cazurile in care prelucrarea datelor personale este necesară in baza unor prevederi legale sau daca suntem indreptatiti să continuăm respectiva prelucrare. De asemenea, datele dumneavoastră personale vor putea fi pastrate de către noi pentru o perioada mai mare față de cele indicate anterior, numai în acele situații în care stergerea imediată a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

Publicitate on-line

Desfasuram campanii de publicitate online pentru informarea dumneavoastra in legatura cu produsele și serviciile pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site.

In acest context folosim doua retele de publicitate – Facebook și Google/DoubleClick, precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor. Aceste informatii le obtinem prin intermediul retelelor amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre dumneavoastra (spre exemplu, cand vizitati pagina, veti fi adresat apoi, pe Facebook sau in reteaua de parteneri Google, cu reclama la produse/servicii auxiliare).

Drepturile dumneavoastra in contextul datelor

Iata care sunt drepturile dumneavoastra in contextul colectarii si prelucrarii datelor:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la modul in care sunt utilizate informatiile tale personale.
  2. Dreptul de acces la informatiile personale pe care le detinem despre tine.
  3. Dreptul de a solicita corectarea unor informatii personale inexacte pe care le detinem despre dumneavoastra (desi probabil că puteti face cea mai mare parte a acestora prin Contul creat).
  4. Dreptul de a solicita ca in anumite circumstante sa stergem datele dumneavoastra sau sa nu le procesam sau sa le colectam.
  5. Dreptul de a opri mesajele de marketing direct si de a retrage in orice moment consimtamantul pentru o alta prelucrare bazata pe consimtamant.
  6. Dreptul de a solicita să transferam sau sa portam elemente ale datelor dumneavoastra fie catre dumneavoastra, fie catre un alt furnizor de servicii.
  7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor dumneavoastra, catre organele abilitate.

Cum securizam datele dumneavoastra

Toate datele personale prelucrate de catre www.shamrockinn.ro sunt protejate impotriva amenintarilor, prin masuri electronice si fizice de securitate si infrastructura IT corespunzatoare dar si prin proceduri interne de management de personal si acces ce asigura descoperirea, notificarea si documentarea oricaror eventuale incalcari ale securitatii datelor cu caracter personal.

In situatia putin probabila a unei incalcari a securitatii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cazul in care descoperim o astfel de incalcare cu risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (in continuare ANSPDCP), si va vom informa cu privire la aceasta situatie.

Modificări ale modului in care ne protejam confidențialitatea

Este posibil sa modificăm din cand in cand aceasta pagina, pentru a reflecta modul in care procesam datele dumneavoastra.

Daca vom face modificări semnificative, vom anunta pe pagina web sau prin alte mijloace de contact, cum ar fi e-mail, astfel incat sa puteti revizui modificarile inainte de a continua utilizarea site-ului.

Dumneavoastra, in calitate de client sau utilizator, aveti dreptul de a modifica datele pe care le-ati declarat initial, asa cum se mentioneaza si categoria drepturilor pe care Regulamentul UE 2016/679 (GDPR) le-a instituit. Pe site exista formulare care va vor permite vizualizarea raportului cu privire la datele pe care le avem despre dumneavoastra, modificarea acestora sau stergerea.

SC KOMOREBI SRL se obliga ca datele colectate sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate, asa cum se mentioneaza in cadrul acestei politici de confidențialitate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre institutiile abilitate in aceste scopuri si in cazurile reglementate de legislatia in vigoare la data producerii evenimentului.

Cum ne contactati

Daca nu ati gasit raspuns intrebarilor dumneavoastra in acest document sau daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si/sau modul in care le prelucram va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: contact@shamrockinn.ro.