CAZARE

Bine ati venit la pensiunea Shamrock Inn, unde va oferim o varietate de optiuni de cazare confortabile si moderne. Indiferent daca veniti singuri, in cuplu sau in familie, avem o camera care se potriveste nevoilor dvs.

Tarifele noastre pentru cazare sunt:

Camera Dubla: 180 RON/noapte

Camera Single: 150 RON/noapte

Apartament: 220 RON/noapte

Pentru cei care doresc sa adauge un pat suplimentar sau sa aiba un animal de companie in camera, oferim aceste optiuni pentru DOAR  50 RON/noapte fiecare. De asemenea, oferim tarife speciale pentru grupuri, astfel incat sa puteti planifica o excursie de vacanta cu prietenii sau cu familia.

Oferta noastra de cazare include camere duble, camere single si apartamente. Toate camerele noastre sunt decorate intr-un stil modern si sunt echipate cu paturi confortabile, televizoare mari cu plasma - inclusiv NETFLIX si YOUTUBE, acces gratuit la internet Wi-Fi si alte facilitati pentru a va asigura o experienta placuta de cazare.

Daca doriti sa va bucurati de o masa delicioasa in timpul sejurului dvs., va invitam la restaurantul nostru, unde puteti savura mancaruri traditionale romanesti. De asemenea, puteti alege sa adaugati micul dejun la 29 RON/persoana.

Asigurati-va de cazarea dvs. la pensiunea Shamrock Inn prin intermediul site-ului nostru sau prin apel telefonic pentru a afla mai multe despre tarifele si facilitatile disponibile.

Puteti face ACUM o rezervare in FORMULARUL REZERVARI ONLINE:

TOP