PETRECERI

Pensiunea Shamrock Inn este locul perfect pentru a organiza o petrecere de neuitat. Indiferent dacă este vorba de un botez, o nuntă, un team building sau un majorat, noi ne asigurăm că totul este perfect pentru tine și invitații tăi.

CABANA CU CIUBAR SI SAUNA

Bine ați venit la ciubar, un loc perfect pentru a vă relaxa și a vă deconecta de ritmul alert al vieții de zi cu zi. Aici puteți savura un mediu liniștit, înconjurat de natură, în timp ce vă bucurați de confortul unui ciubar moderne și dotat cu toate facilitățile necesare. Ciubarul este cel mai bun loc pentru a vă încălzi în timpul iernii și pentru a vă elibera de stres. Rezervați acum și bucurați-vă de o experiență unică într-un mediu natural și liniștit!

FOISOR PENTRU PETRECERI

Un loc perfect pentru a organiza evenimente unice și memorabile. Aici puteți avea parte de o atmosferă rustică și confortabilă, înconjurat de natură, și de oameni dragi. Foisorul este dotat cu tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de petrecerea perfectă. Indiferent dacă organizați o nuntă, o petrecere privată sau o întâlnire de afaceri, foisorul vă oferă un spațiu versatil și atmosferă caldă. Rezervați acum și bucurați-vă de o experiență inedită, într-un mediu natural și încântător!

BOTEZ IN IASI

Pentru botezuri, oferim o sală de conferințe spațioasă și elegantă, împreună cu o masă de prânz sau cină, în funcție de preferințele tale. Meniul nostru variat poate satisface orice gust și poate fi personalizat în funcție de dorințele tale. De asemenea, oferim opțiuni de divertisment pentru copii, pentru a face evenimentul cât mai plăcut pentru toată lumea.

RESTAURANT NUNTA IN IASI

Pentru nunți, avem o grădină frumoasă și romantică, perfectă pentru ceremonia de căsătorie și o recepție de poveste. Împreună cu o cină de lux și o atmosferă de vis, noi ne asigurăm că această zi specială va rămâne întipărită în amintirile voastre pentru totdeauna.

TEAM BULDING-uri

Team building-urile sunt o modalitate excelentă de a întări relațiile între colegi și de a spori productivitatea echipei. Noi oferim o gamă largă de activități în aer liber, cum ar fi paintball, trasee prin parcuri aventură și drumeții, împreună cu facilități de conferințe de înaltă calitate pentru discuțiile de afaceri.

MAJORAT IN IASI

Majoratele sunt o ocazie specială pentru tineri să celebreze trecerea într-o nouă etapă a vieții. Noi oferim o sală de bal elegantă și o atmosferă festivă, împreună cu opțiuni de divertisment, cum ar fi DJ și dansatori, pentru a face acest eveniment de neuitat.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta mai multe detalii despre organizarea unei petreceri la Shamrock Inn. Suntem aici să vă ajutăm să planificați o zi sau o seară perfectă, în care să vă puteți bucura de momentele speciale alături de cei dragi.

Indiferent de evenimentul pe care îl planificați, noi ne asigurăm că totul este la cele mai înalte standarde, astfel încât să puteți savura fiecare moment fără griji. Personalul nostru amabil și atent la detalii se va asigura că totul merge perfect, iar tu și invitații tăi vă veți putea bucura de o petrecere de neuitat.

Contactează-ne astăzi pentru a discuta mai multe despre cum putem face ca evenimentul tău să fie unul de neuitat la Pensiunea Shamrock Inn. Suntem aici să te ajutăm să planifici o zi sau o seară perfectă, în care să te poți bucura de momentele speciale alături de cei dragi.

TOP